Внаслідок влучення російських ракет в центрі Вінниці померла 20-річна дівчина

Фашистська росія продовжує здійснювати як ганебні вчинки на полі бою, так і терор у відношенні мирного населення України. Одним з найбільш кричущих та варварських терористичних актів з боку рашистів став ракетний удар по центру Вінниці, вдень 14 липня, о 10:48.

влучення російських ракет в центрі Вінниці

Нещодавно було відомо про 25 загиблих внаслідок влучення 3-х ракет типу калібр. Сьогодні, на превеликий жаль, ця цифра збільшилася. Незважаючи на всі спроби працівників опікового медичного закладу, у лікарні померла Ольга Лисенко. Дівчині було лише 20 років…

14 липня, 10:48…

Ця дата і цей час стали справжнім жахом та скорботою не тільки для жителів мирної Вінниці, але й для всієї України та цивілізованого світу. Саме в цю мить у центрі міста пролунали 3 послідовні вибухи, що обірвали життя тепер вже 26 людей. Десятки осіб все ще залишаються у важкому стані. Безліч сімей втратили своїх близьких – дітей, батьків, побратимів…

Причиною стало влучання 3-х російських ракет, які за припущенням були спрямовані на ураження Дому офіцерів. В результаті, крім цієї установи, були зруйновані житлові будинки та будівля з офісними приміщеннями, розташовані поруч.

Як відомо, крилаті ракети калібр є найбільш точними та сучасними в арсеналі ворога. Вони здатні змінювати напрямок польоту та летять на низьких висотах (50-60 м.) над рівнем землі. Звідси можна зробити висновок, що ракетний удар був спрямований на ураження центру міста з максимально можливими втратами з боку цивільного населення.

Більше новин про війну в Україні можна знайти за посиланням https://novynarnia.com/category/viyna-z-rosiyeyu/, зокрема щодо використання рф ракетного озброєння у відношенні до мирного населення України.

Що наразі відомо про загиблих?

Більша частина загиблих та постраждалих – таксисти, що знаходились на автомобільній стоянці. Крім того, отримали важкі травми або загинули пацієнти та співробітники клініки, що була розташована в зоні ураження.

Також є загиблі серед звичайних перехожих, які мали нещастя опинитися в цей час поблизу. Зокрема 4-річна дівчинка Ліза Дмітрієва, відома тим, що знімалася у різдвяному ролику Олени Зеленської. Її мама наразі перебуває у важкому стані в медичному закладі.

На жаль, сьогодні стало відомо, що від опіків, отриманих в результаті вибуху однієї з ракет, померла 20-річна Ольга Лисенко… Про це 21 липня повідомив міський голова Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Як відомо, дівчина поверталася додому після відвідування стоматолога. Під час влучання ракет Ольга знаходилася у зоні ураження та отримала близько 98% опіків тіла. Протягом тижня персонал опікового центру боровся за життя дівчини, але на превеликий жаль цього виявилось недостатньо.

Вся українська громадськість співчуває родичам та близьким загиблої… Немає жодних сумнівів, що ворог понесе заслужене покарання за свої неймовірні злочини, спрямовані проти людства, цинічні та позбавлені будь-якої гідності.