Що подарувати сімейній парі: сертифікати на всі випадки життя

Збираєтеся зустріти Новий рік або Різдво в колі друзів? Обов’язково варто заздалегідь подбати про подарунок сімейній парі. Він повинен бути корисним, красивим і стосуватися інтересів обидвох партнерів.

подарунок сімейній парі

Як вибрати подарунок сімейній парі

Перше, що варто врахувати — привід. Якщо шукаєте подарунок на Новий Рік або Різдво, підійде «‎сімейний» варіант. Особливо, якщо в родині виховуються діти. Йдеться про фотосесію, візит на скеледром або майстер-клас, катання на ковзанах і т. п. Таке ж правило працює з подарунками для батьків.

Якщо свято особисте, наприклад, річниця весілля, то й презент повинен стосуватися лише закоханих. Це може бути романтична вечеря або відпочинок в заміському комплексі, сеанс парного масажу, онлайн-курс. При цьому інтимність подарунка визначається близькістю стосунків. Не варто дарувати колегам по роботі сертифікат на уроки танців на пілоні.

Не менш важливо віднайти спільні захоплення й інтереси. Якщо один з партнерів скептично ставиться до екстремальних розваг, не варто переконувати його в тому, що це круто. Краще віддати перевагу стандартним сертифікатам, як-от: похід в кіно або майстер-клас з виготовлення ялинкових прикрас.

ТОП-3 ідеї подарунків сімейній парі

Найкраще рішення, котре підійде сімейній парі, — подарунковий сертифікат. Він може стосуватися не лише отримання певних послуг або емоцій, але й купівлі товарів. Наприклад:

  1. Алло. Закохані матимуть змогу купити корисні гаджети для дому, а також для продуктивної роботи.
  2. Bad Boy. Сертифікат до магазину з елітною алкогольною продукцією — гарний презент для друзів. Чоловіку — міцні алкогольні напої, жінці — вишукане вино.
  3. Decathlon. Якщо сім’я активно займається спортом, дайте їй змогу підібрати професійний інвентар для спільного домашнього тренування.
  4. Esprit. Одяг і взуття — корисний презент, але якщо його вибирають самі винуватці свята.
  5. ZELENA. Декорування дому — заняття, яке зближує. Нехай дім наповниться сміхом і радісними моментами.

Сертифікат на отримання певних послуг також стане гарним варіантом. Як щодо візиту до освітнього простору або салону краси? Якщо закохані обожнюють книги, можна подумати над сертифікатом до Yakaboo.

Ідеальним презентом, який точно запам’ятається закоханим, стане сертифікат на враження. Серед найкращих пропозицій:

  1. Вечеря в ресторані. Вибір залежить від конкретного міста й гастрономічних уподобань пари: ресторан української кухні «‎Chicken Kyiv», бар «‎Dogz&Burgerz», суші-бар «‎Євразія».
  2. Квест-кімната. Якщо закохані полюбляють головоломки й детективи, чому б не відправити їх до квест-кімнати?
  3. Парний масаж. Допоможе розслабитися, наповнитися новими емоціями, покращити стосунки в парі.
  4. Візит до SPA-салону. Цілий комплекс процедур, націлений на оздоровлення, відновлення й відпочинок — вдалий презент для сімейної пари.

Тож варіантів задосить. Головне — опиратися на інтереси обох партнерів і розпочинати вибір подарунків заздалегідь.