Австрійський інвестор ТРЦ «Respublika Park» зацікавлений у проєктах з відновлення України

Керівний директор компанії Trafin, яка є інвестором проєкту ТРЦ «Respublika Park» у Києві, Василь Толстунов, оголосив про намір компанії взяти участь у проєктах з відновлення України.

Trafin

Василь Толстунов повідомив, що австрійська компанія Trafin в даний момент працює над кількома новими інвестиційними проєктами для подальшої реалізації їх в Україні. При цьому, компанія виявляє зацікавленість не тільки в розширенні свого портфеля комерційної та житлової нерухомості, але також у здійсненні інвестицій, спрямованих на відновлення країни та розвиток інфраструктури.

Trafin є складовою частиною впливової корпоративної групи T&F, яка активно працює на ринку нерухомості та реалізує значні проєкти в різних країнах. Український ринок має велике значення для групи T&F, а відкриття ТРЦ «Respublika Park» у 2021 році виявилося одним з найбільш успішних і значимих досягнень компанії.

ТРЦ Respublika Park у Києві

"Група компаній T&F та наша сім’я має більш ніж 30-річний досвід і високий рівень знань у сфері нерухомості та розробки інвестиційних проєктів, і ми прагнемо застосувати цей досвід на користь України", — зазначив Василь Толстунов.

Василь Толстунов відзначає, що попри існуючі наразі ризики, іноземним компаніям варто розглядати можливості інвестування в Україну, оскільки країна пропонує привабливі бізнес-перспективи та значні можливості. Він підкреслює, що чим швидше підкорити цей перспективний ринок, тим більше шансів на досягнення успіху. Навіть більше, впровадження коректив до попередніх обмежень і надання іноземним інвесторам можливості здійснювати виведення коштів, раніше вкладених у проєкти, можуть сприяти значному зростанню приватних іноземних інвестицій в Україні. Ці кроки дозволять інвесторам заново вкласти кошти в нові проєкти, сприяючи тим самим створенню нових робочих місць, розвитку економіки та збільшенню податкових надходжень до бюджету.

Як наголошує керівний директор компанії Trafin, іноземні інвестори очікують, що українська влада на всіх рівнях прикладатиме максимальні зусилля для ефективного захисту їхніх законних прав та інтересів, а також гарантуватиме недоторканність власності, навіть у період війни. Це особливо критично, оскільки інвестиції з-за кордону є потужним інструментом просування інтересів України на міжнародній арені.

Компанія Trafin - це активний гравець інвестиційного сектору української економіки та активно надає допомогу країні в період складних викликів.

Компанія Trafin

У 2022 році родиною Толстунових було засновано благодійний фонд AAC (Austrian Aid for Ukraine), який об'єднує підприємців та компанії з різних регіонів Австрії з метою збору коштів на допомогу тим, хто постраждав внаслідок війни в Україні. Фонд AAC активно здійснює збір коштів і організовує благодійні заходи для надання підтримки постраждалим від повномасштабного військового вторгнення росії.

Нещодавно компанія Trafin святкувала своє десятиріччя з моменту заснування. Ювілейна подія відбулася в приміщенні австрійського парламенту і зібрала відомих представників сфери нерухомості та фінансів. Під час заходу були представлені твори німецької художниці Петри фон Казінян, і частина виручених коштів від продажу картин була передана на благодійність в рамках ініціативи Austrian Aid Community (AAC).