Три топових гаджети для автомандрівника

Як одночасно зарядити кілька смартфонів у машині? Як програвати музику зі смартфона без Bluetooth-радіо або використовувати навігацію без вбудованого екрана? Сучасні технології допомагають нам. Ми представляємо три практичні автомобільні аксесуари, які можуть ефективно вирішити наші проблеми під час подорожі.

автомандрівники, подорож на авто

Автомобільна зарядка з USB

У всіх нас є смартфони, планшети або інші бездротові пристрої, які необхідно заряджати за допомогою USB зарядок - https://www.aks.ua/catalog/zaryadnye-ustroistva/. Але часто потрібне джерело енергії під час подорожі. На жаль, лише деякі сучасні моделі авто мають вбудовані USB-роз'єми, через які ми можемо ефективно та швидко заряджати наші портативні пристрої. Однак є простий і перевірений спосіб вирішення цього питання. Все, що вам потрібно зробити, це мати з собою автомобільний зарядний пристрій, який живиться від гнізда прикурювача.

Ситуація ускладнюється, якщо в машині багато людей, наприклад вся сім'я. Син хоче грати на планшеті, донька - переглядати Instagram, дружина - читати або дивитися фільм, а чоловік користується навігацією на смартфоні, яка блискавично розряджає акумулятор смартфона. А доступно тільки 1 або 2 гнізда для зарядки. Як вирішити таку проблему? Можна використовувати USB хаб або ж ЗП з можливістю під'єднання понад трьох споживачів.

Передавач FM BLUETOOTH 

Як програвати музику зі смартфона в машині по Bluetooth, якщо головний пристрій авто не підтримує бездротове підключення до портативного обладнання.

І знову для розв'язання цієї проблеми скористаємося гніздом прикурювача, до якого достатньо під'єднати Bluetooth FM-передавач з цього списку https://www.aks.ua/catalog/zaryadnye-ustroistva/type/fm-modulyator. Цей невеликий, елегантний і багатофункціональний пристрій забезпечить комфорт водіння на найвищому рівні.

Як працює передавач Bluetooth FM? Під час увімкнення пристрій під'єднується до смартфона через Bluetooth. При цьому він передає FM-сигнал, який можна прослуховувати як звичайну радіостанцію. Таким чином, завдяки передавачу ми можемо відтворювати звуки зі смартфона, наприклад музику або подкасти, на автомобільному радіо. І без додаткових дротів.

Універсальний автомобільний тримач

Що робити, якщо нам потрібно використовувати навігацію в машині, яка не йде в комплекті? Просто використовуйте тримач для смартфона і запускайте карти на екрані телефона.

Щоб безпечно та комфортно користуватися смартфоном під час водіння, слід використовувати якісний тримач. Це може бути вдосконалений автомобільний тримач з важелями, що автоматично закриваються, і нижнім кронштейном для кращої стабілізації телефона.

Таким кронштейном можна керувати однією рукою, адже ручки автоматично підлаштовуються під розміри телефона після його встановлення. Це не тільки зручно, а й безпечно.