Оголошення переможців програми Scholarship — гранти від КЕС

Міжнародна програма Scholarship давно завоювала популярність у всьому світі. Кілька років тому до проєкту долучилися комерційні організації України. Не залишилася осторонь і Клініка Естетичної Стоматології в Києві під керівництвом Володимира Вікторовича Дуди. Для фінансової підтримки студентів було організовано власний конкурс, який тривав рік. Настав час оголосити імена переможців. 

програма Scholarship

Джерело: kes.com.ua

Що таке програма Scholarship?

Проєкт дає можливість учням ВНЗ виграти грант на оплату освіти в інституті або університеті. Спеціальність, факультет, курс можуть бути будь-якими. Переможці конкурсу нагороджуються грошовими призами, що перераховуються на рахунок навчального закладу.

Головна вимога до учасників — наявність громадянства України. Претендентам на отримання гранту необхідно написати наукову статтю державною мовою. Організатор пропонує кілька тем відповідно до своєї діяльності. Матеріал має бути інноваційним та корисним для читача. 

Статті, надіслані на конкурс Scholarship, заборонено публікувати на сторонніх ресурсах. Роботи оцінює компетентне журі. Перші три місця розподіляються між учасниками, які набрали найбільшу кількість балів.

Процес відбору учасників

Для участі в конкурсі Scholarship від Клініки Естетичної Стоматології треба було провести дослідження на одну з тем:

  1. Дентальна імплантація у пацієнтів із системними захворюваннями.
  2. Економічні збитки від поганого рівня медичного обслуговування в країні.
  3. Вплив захворювань органів порожнини рота на різні органи та системи людини.

Обсяг тексту не менше 4000 знаків. Структуру подання матеріалу конкурсанти обирали самі. Віталося використання таблиць, графіків, діаграм тощо. Винагорода розподілялася таким чином:

1 місце — 15000 гривень.

2 місце — 10000 гривень.

3 місце — 5000 гривень. 

Переможці конкурсу Scholarship

Перше місце посіла Смолюк Катерина Юріївна — студентка  другого курсу стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету. 

На другому місці Байовська Юлія Юріївна, яка навчається на другому курсі факультету права в Національному університеті «Львівська політехніка».

Третє місце виборола Татарлі Валерія Володимирівна, студентка другого курсу Одеського національного морського університету. Навчається за спеціальністю «Психологія».

Переможці конкурсу Scholarship

Джерело: kes.com.ua

Плани на наступний рік

Клініка Естетичної Стоматології планує і надалі організовувати конкурси Scholarship. Усі охочі брати участь у змаганні зможуть провести самостійне дослідження та надіслати статтю організаторам проєкту. Про теми, умови конкурсу та терміни подання заявок можна дізнатися за посиланням.

Клініка Естетичної Стоматології — один з лідерів України

Клініка Естетичної Стоматології

Джерело: kes.com.ua

Почавши приймати пацієнтів 24 роки тому, КЕС однією з перших стала практикувати дентальну імплантацію. На сьогодні цією послугою скористалося величезне число клієнтів з України та багатьох інших країн. Особливу популярність завоювало протезування  на імплантатах All-on-4. Протокол був розроблений швейцарською компанією Nobel Biocare у 2004 році та досі вважається однією з найнадійніших систем відновлення зубів.

Крім імплантації та протезування, фахівці Клініки Естетичної Стоматології надають широкий спектр послуг — від професійної гігієни порожнини рота до остеопластичних операцій, ведуть наукову діяльність, беруть участь в українських і міжнародних конференціях та симпозіумах. 

КЕС регулярно оновлює обладнання, використовує технології безпечного та безболісного лікування зубів. Низку маніпуляцій проводять під седацією, що дає змогу позбавити пацієнта дискомфорту і стресу.

Висока якість послуг була відзначена міжнародною спільнотою. Сьомий рік поспіль Клініка естетичної стоматології стає вибором пацієнтів на сайті WhatClinic.com.